Qysh mos me u vonu në punë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh mos me u vonu në punë?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 01 December 2016 | 18:56
Nëse vonesat kronikë janë bërë pjesë e jetës suaj të përditshme, atëherë këto janë disa këshilla që të mund të shmangni vonesat. 1.Kur keni kohën e caktuar të arrini në një vend, mundohuni të shkoni 10-15 minuta më herët. vonesa-1 2.Vendosni dy alarma. Njërin alarm vendoseni të ju tregojë kur është koha të ndaloni atë qfarë jeni duke bërë, ndërsa të dytin që të dini se kur është koha të dilni nga shtëpia. vonesa-2 3.Përgadituni për ditën e nesërme. Përgaditni të gjitha shënimet dhe materialet për të gjitha eventet, në mënyrë që ti keni të gatshme në momentin që do të ju nevojiten. vonesa-3 4.Mbani mend që të jeni i përpiktë është shumë etike. Vonesa është pakujdësi, përderisa të jeni në kohë është respekt ndaj të tjerëve. vonesa-4    
dua