Qysh Me - Kërko - Qysh Me Kriju një Poster në Photoshop duke përdorur “3D TOOL” (Video) 
Kyçu

Qysh Me Kriju një Poster në Photoshop duke përdorur “3D TOOL” (Video)

Qysh Me Qysh Me | Photoshop | 05 March 2012 | 16:13
Ne kete mesim mbi Photoshopin do mesoni se si te perdorni “3D TOOL” dhe se si te krjoni tekst ne 3d the ti jepni perspektiva te ndryshme. Kete teknike mund ta perdorni per te krijuar postera te ndryshme ose thjesht per dicka tuajen personale! Ne qofte se keni probleme qe nuk kuptoni dicka lej koment me poshte dhe do mundohem tju ndihmoj me sa te mundem!

Punimi Final!

Para se te nisesh te shikosh videon me poshte do te te rekomandoja te beje download dokumentin me poshte i cili do te te ndihmoje per te nisur projektin dhe per te me ndjekur mua ne mesim hap-pas-hapi!
  Ne kete video do te shikoni se si kam krijuar hap pas hapi nje poster ne photoshop duke perdorur 3D tool dhe duke formuar nje kub me tekst te ndryshem! Per me shume Vizitoni www.katrology.com

Komentet

Të Ngjajshme

dua