Qysh me i rigjeneru flokët pas lindjes? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i rigjeneru flokët pas lindjes?

| Prinderore | 21 August 2017 | 17:58

Rënia e flokëve pas lindjes mund të jetë një problem shumë i zakonshëm për shumë gra, por zgjedhja e këtij problemi është e lehtë dhe e shpejtë gjithashtu.

Vaji i ullirit është ndihmuesi kryesor që ju nevojitet për trajtimin e flokëve.

Masazhimi i flokëve me vaj ulliri për 5 apo 10 minuta ju ndihmon në stimulimin e qarkullimit të gjakut në lëkurën e kokës si dhe në forcimin dhe rikthimin e shkëlqimit të flokëve.

Për rezultate efektive sugjerohet që të përsëritet ky masazhim dy herë në javë.

Nëse keni skalp të yndyrshëm, preferohet që masazhimin ta bëni vetëm në flokë dhe jo në kokë.

Pas trajtimit të flokëve me këtë maskë do të vëreni rigjenerim të flokëve.

Image

 

 

 

dua