Qysh me menaxhu ekip futbolli online? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me menaxhu ekip futbolli online?

Qysh Me Qysh Me | Programe | 13 March 2014 | 18:30
osm_plaat_blogpost_01 Nëse keni dëshirë të relaksoheni, duke e menaxhuar ekipin tuaj të preferuar online, ekzistojnë zgjidhje të ndryshme, por një prej tyre është shumë interesante dhe duke e rritur numrin e lojtarëve. Hapi 1: Në shiritin për kërkim, kërkoni http://en.onlinesoccermanager.com dhe pastaj klikoni "Register". Hapi 2: Shkruani një email, emër përdoruesi, dhe një fjalëkalim. Hapi 3: Pasi të regjistroheni zgjedhni ligën ku dëshironi të luani. Kënaquni!
dua