Qysh me parandalu shpërndarjen e të dhënave nga Whatsapp-i në Facebook? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me parandalu shpërndarjen e të dhënave nga Whatsapp-i në Facebook?

Qysh Me Qysh Me | Programe | 19 September 2016 | 19:52
Më 25 gusht, Whatsapp njoftoi se do ndryshonte termat dhe kushtet e tij të privatësisë.   Në një post thoshte se do ndante me Facebook dhe përdoruesit e tij, numrat e telefonit dhe detaje rreth herës së fundit që kishin hyrë në Whatsapp. logo-promo Nëse jeni përdorues i Whatsapp, për të parandaluar shpërndarjen e këtyre të dhënave në llogarinë tuaj të Facebook-it  shkoni tek “Settings”, zgjidhni “Account”, “Share my account info” dhe shtypni “Don’t share”.  
dua