Qysh me përdor shërbimin Porosia Më Thirr? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përdor shërbimin Porosia Më Thirr?

Qysh Me Qysh Me | Programe | 23 January 2013 | 19:55
Me shërbimin “Porosia - Më thirr”, ju asnjëherë nuk do të mbeteni pa kontaktuar dhe pa komunikuar me personat tuaj të rëndësishëm. Kur të mbeteni pa kredi, dërgo porosinë: “Kredia më është harxhuar, të lutem më thirr!”, duke thirrur *130*049numri#. Nëpërmjet kësaj porosie ju i tregoni personit që dëshironi ta kontaktoni se nuk keni kredi të mjaftueshme për ta bërë thirrjen dhe si këmbim t’ju bëjë thirrje personi në fjalë. Ky shërbim ofrohet pa pagesë. = Keni pyetje? Drejtohuni tek Kujdesi për Klient
dua