Qysh me aktivizu dhe deaktivizu Task Manager?

nga Argjenda Selmani

Për ta aktivizuar apo për ta bërë "enable" ndiqni udhëzimin më poshtë: Start>Run> e në Run e kopjojmë këtë: REG add HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f Qysh me aktivizu dhe deaktivizu Task Manager Për ta deaktivizuar apo për ta bërë "disable" ndiqni udhëzimin më poshtë: Start>Run> e në Run e kopjojmë këtë: REG add HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 1 /f