Qysh me apliku korrektorin në fytyrë në mënyrën e duhur?

nga Argjenda Selmani

Për fillestarë në botën e makeup-it kjo metodë është shumë e thjeshtë. Merrni një sasi të korrektorit të lëngshëm dhe aplikojeni poshtë syve duke vazhduar më poshtë në fomë të shkronjës V, e jo ë formë rrethore. Pastaj me anë të një sfungjeri të makeup-it shpërndajeni korrektorin. Hapi i fundit është aplikimi i pudrës pa ngjyrë mbi korrektor që të mos krijohen rrudha. Kjo metodë do të ndriqojë fytyën tuaj duke ju dhënë pamje të freskët.