Qysh Me bo Jastek Nga Xhinset?

nga Argjenda Selmani

Keni blere xhinse te reja dhe nuk ju duhen me ato qe keni pasur me pare? Apo deshironi te beni shortsa nga xhinset, dhe mendoni te hudhni pjesen e mbetur?Ja nje menyre shume e mire e riciklimit te tyre.

  • Merrni xhinset tuaja dhe mjetet e qepjes.
  • Vendosni se si do ti preni xhinset. Gjithashtu vendosni per formen e jastekut.
  • A do ta beni ne forme katrore apo ndonje forme tjeter?
  • Preni sipas formes qe deshironi:
  • Nga 2 format tjera njeren forme e preni ne copa:  Qepeni njeren ane, dhe mbusheni me copat e prera. Poashtu mund te shtoni gjera tjera.
  • Pasi ta mbushni jastekun, qepeni edhe anen e mbetur.