Qysh me bo kukull me çorape?

nga Argjenda Selmani

Hapi 1 Merrni tri çorape për të bërë kukullën.

Hapi 2 Preni njërën në dy pjesë të barabarta për të bërë këmbët.

Hapi 3 Qepni ato dhe mbushni me pambuk.

Hapi 4 Me çorapen e dytë formoni trupin dhe e qepni për këmbët, në pjesën e sipërme e formoni kokën.

Hapi 5 Me çorapen e tretë formoni krahët dhe i qepni për trupi.

Hapi 6 Merrni penj të trashë për të bërë flokët, zgjedhni ngjyrën sipas dëshire.

Hapi 7 Qepni flokët për koke.

Hapi 8 Merrni dy pulla të vogla për të bërë sytë dhe në fund qepni gojën.

banner