Qysh Me Bo Nje Kerkese?

nga Argjenda Selmani
  • Nga kush drejtohet
  • Sheno cilit organ i drejtohesh
  • Objekti i kerkeses

Dhe me pas ne mes shenojme pershkrimin ,,kerkesën'' me pastaj drejtohesh me nismen ,,kerojm nga organi i lartë permendur që të më jap ,,leje qëndrimi,leje perdorimi,leje ndertimi,dhenje pelqimi,dhenje certifikate etj, Dhe me pas shenon nje shenje respekti per institucionin te cilit i drejtohesh dhe relacioneve te ndertuara mes jush dhe institucionit duke ftuar institucionin per nje pergjigjje me te shpejtë ndaj kerkeses. //Falenderojme Buleza-ne per kontributin ne teme.