Qysh Me bo Valide Kopjen e Windows XP Professional?

nga Argjenda Selmani
  • Hapim nje text dokument duke klikuar me tastin e djathte ne desktop

pastaj New Text Document dhe e kopjojme kodin e me poshtem: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersion] "CurrentBuild"="1.511.1 () (Obsolete data – do not use)" "ProductId"="55274-640-7450093-23464" "DigitalProductId"=hex:a4,00,00,00,03,00,00,00,35,35,32,37,34,2d,36,34,30,2d, 37,34,35,30,30,39,33,2d,32,33,34,36,34,00,2e,00,00,00,41,32,32,2d,30,30,30, 30,31,00,00,00,00,00,00,00,62,fc,61,4c,e0,26,33,16,05,d3,54,e7,a0,de,00,00, 00,00,00,00,49,36,c2,49,20,47,0c,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00, 00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,33,33,35,30,30,00,00,00,00,00,00,00,65,10, 00,00,74,99,dd,b0,f7,07,00,00,98,10,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00, 00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,00,c4,ae,d6,1c "LicenseInfo"=hex:e7,77,18,19,f8,08,fc,7d,e8,f0,df,12,6e,46,cb,3f,ad,b2,dd,b9, 15,18,16,c0,bc,c3,6a,7d,4a,80,8b,31,13,37,5a,78,a2,06,c8,6b,b9,d9,dd,cc,6a, 9c,c5,9b,77,aa,07,8d,56,6a,7c,e4 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWPAEvents] "OOBETimer"=hex:ff,d5,71,d6,8b,6a,8d,6f,d5,33,93,fd

  • E bejme paste tek dokumenti i krijuar. Ne fund klikojme tek File, pastaj

Save As. Tek Save As, Type e zgjedhim All Files kurse tek File Name e shkruajm emrin dhe i shtojme shtesen .reg; p.sh. validimi.reg dhe ne fund klikojme butonin Save.  

  • Pasi qe kemi ruajtur kete dokument shkojme dhe klikojme per ta hapur,

dhe na shfaqet nje mesazh klikojme Yes, pastaj shfaqet dhe nje mesazh tjeter klikojm OK, tani mund ti marrim updatet (perditesimet) e Windowsit pa kurrefar problemi. Falenderojme lexuesin tone Astrit Kadriu per kontributin ne kete teme.