Qysh me dekoru dhomën?

nga Argjenda Selmani

Hapi 1 Ngjyrosni muret me ngjyrë të qelët.

Hapi 2 Bleni mobilje të reja.

Hapi 3 Rinovoni mobiljet e vjetra.

Hapi 4 Vendosni piktura, kalendarë, fotografi nëpër mure.

Hapi 5 Shtoni rafte në mur për të vendosur gjësendet tuaja dhe librat.

Hapi 6 Vendosni figura nëpër dhomë.

Hapi 7 Vendosni perde të reja.

Hapi 8 Përshtatni qilimat me dhomën.

banner