Qysh Me Dergu SMS Falas prej Vala ne Vala?

nga Argjenda Selmani

Kujdes – Si duket ka perfunduar ky problem i Vala-se dhe tani cdo sms ka tarifen e saj. Deshironi te dergoni sms, por nuk keni kredi? Mire ne do te ju tregojme se sot ju mund te dergoni sms falas dhe nuk do te shpenzoni as edhe nje cent.

Shkruani mesazhin qe deshironi nga celulari dhe provoni ta dergoni ne ndonje numer tjeter vala dhe nuk do te ju shpenzohet kredia. Ju mund te dergoni SMS pa kufi.

Kujdes! Data eshte 25 nentor dhe ne momentin e dijme qe te gjitha SMS-at Vala – Vala jan FALAS, por kjo mund te ndryshoj nga casti ne cast.

banner