Qysh me ditë sa shpejt shkruani në tastierë me ndihmën e TypingTest?

nga Flogerta Driza

Sa shpejt shkruani në tastierë? Faqja TypingTest.com mat shpejtësinë e të shkruarit me metodën WPM. Një faqe e cila do t’ju ndihmoj të kuptoni shpejtësinë.

Pasi të keni hyr në sistem caktoni kohën për të cilën doni të provoni shpejtësinë e të shkruarit, si dhe temën e tekstit me të cilin keni për të shkruar.

Klikoni butonin Start Typing Test, dhe filloni të shkruani në tastierë

Pasi të ketë përfunduar koha, do t’ju shfaqet tabela e rezultateve e cila tregon shpejtësinë e shkrimit ne Fjale Per Minute/WPM (Words Per Minute).

Me opsionin Share your results mund ta postoni rezultatin tuaj ne Facebook ose Twitter. Sistemi gjithashtu ju ndihmon te kuptoni se cilat taste keni veshtiresi, dhe ju ndihmon te gjurmoni shpejtesine tuaj. Ju meson gjithashtu si te praktikoheni duke bere teste te shpeshta. Provojeni e na dergoni rezultatet tuaja. Lojera te tilla do t’ju ndihmojne te praktikoni me teper dhe me mire.

typingtest.com

Per te permiresuar aftesite tuaja ne tastiere, mos harroni se ky sistem ju ofron edhe lojera te cilat do t’ju ndihmojne te praktikoni me teper. Eshte i nevojshem sidomos per ata qe kane nevoje te shkruajne shpejt ne pune dhe jo vetem. Ka shume qe perdorin lojerat ne videogame per t’i ndihmuar me shpejtesine e te shkruarit ne tastiere. Provojeni!

TypingTest.com
banner