Qysh me e fresku veturën pas qëndrimit në diell?

nga Argjenda Selmani

Në ditët e verës shpesh na bie që veturën ta parkojmë në ndonjë vend ku është shumë nxehtë, dhe nxehtësia brenda veturës është e paprëballueshme. Këtu keni një metodë të thjeshtë të freskimit të veturës me 2 hapa të thjeshtë.

 Hapi 1: hapeni xhamin e njërës derë, cilës të dëshironi ju.

Hapi 2: derën tjetër hapeni dhe mbylleni disa herë në mënyrë të njejtë. Pasi të futeni në veturë do vëreni se ajo u freskua.