Qysh me e klasifiku garderobën?

nga Argjenda Selmani

Është bezdisës fakti që kur zgjoheni në mëngjes nuk e gjeni bluzën që ju dëshironi ta vishni dhe duhet që të kërkoni shumë gjatë, e që gjatë kërkimit t’i bëni rrëmujë edhe rrobat e tjera.

Mirëpo, ka mënyra se si duhet klasifikuar gardërobën tuaj për t’i bërë gjërat më të lehta për juve.

Këto janë mënyrat:

1. Ndani rrobat sipas sezonës.

2. Bëhuni të pamëshirshëm dhe hidhni ato që nuk i përdorni më.

3. Mendoni për shkathtësitë e juaja. Nëse një rrobë nuk mund ta kombinoni me tri gjëra të ndryshme, largojeni nga garderoba juaj.

Image