Qysh me e largu lagështinë nga raftet?

nga Argjenda Selmani

Lagështia dhe myku nëpër raftë apo dollap është problem i shpeshtë, por që mund të zgjidhet kështu:

1.Në brendi të rafteve apo dollapit vendosni një gotë me karafil të ngrirë.

2.Mënyrë tjetër është kombinimi i 1 lugë caji me vaj karafili më 1 litër ujë.

Kjo masë të vendoset në shishe me spërkatës për të pastruar mykun nga sipërfaqe e vështira.

Lihet të veprojë gjatë natës dhe pastrohet në mëngjes.

Image

 

Qysh me e largu lagështinë nga raftet?

nga Argjenda Selmani

Lagështia dhe myku nëpër raftë apo dollap është problem i shpeshtë, por që mund të zgjidhet kështu: 1.Në brendi të rafteve apo dollapit vendosni një gotë me karafil të ngrirë. 2.Mënyrë tjetër është kombinimi i 1 lugë caji me vaj karafili më 1 litër ujë. Kjo masë të vendoset në shishe me spërkatës për të pastruar mykun nga sipërfaqe e vështira. Lihet të veprojë gjatë natës dhe pastrohet në mëngjes.