Qysh me e ndryshu punën?

nga Argjenda Selmani

1.Qëndroni në punën tuaj të tanishme gjatë kohës që jeni duke kërkuar pnë të e. Për të gjetur punën adekuate mund të ju duhet kohë, dhe duke punuar në punën e tanishme nuk do të mbeteni pa rrogë.

2.Është tepër e vështirë të dini se a ka gjasa që puna juaj e ardhshme të jetë më e keqe se sa puna e tanishme. Konsideroni dhe mendoni edhe një herë arsyet se pse dëshironi të ndërroni punën.

3.Merrni të gjitha dokumentet personale të cilat ju nevojiten për të aplikuar në punë të ndryshme.

4.Përveq punëve që i dorëzoni dokumentet, aplikoni edhe në punë që ofrohen online.