Qysh me e rregullu ekranin e kthyer anash?

nga Argjenda Selmani

Shumica e sistemeve operative ofrojnë opcione për kthimin e ekranit për të ju ndihmuar të krijoni ekran të jashtëm. Shpeshherë ky veprim mund të shkoj gabimisht kur përdoruesi dëshiron ta rikthej ekranin në gjendjen e mëparshme.

  1. Shtypni Ctrl+Al, dhe njërën shigjetë.
  2. Për ta kthyer ekranin nga lartë poshtë shtypni Ctrl+Al+ ↓
  3. Për ta rikthyer në gjendjen e mëparshme shtypni Ctrl+Al+↑
  4. Për të kthyer ekranin nga e djathta në të majtë shtypni Ctrl+Al+→.
Image