Qysh Me fitu cmimin Cannes Gold Lion ne 7 Hapa te thjeshte?

nga Argjenda Selmani

1.E hap Micosoft Word

HAPI 1

2. E shtyp CAPS LOCK

3. E Shkrun NEWBORN

4.E selektone tekstin

5.E Zgjedh fontin DIN BLACK

6.Ja jep ngjyren e Verdhe

7. Ulesh dhe pret per cmimet qe do te vijne.

Projekti NEWBORN eshte nderuar me cmime shume te njohura nder to edhe: