Qysh me gjetë një djalë në Kosovë?

nga Flogerta Driza

A e dini se edhe shqiptarët e kanë tashmë një aplikacion për takime online? Pra përgjigja e pyetjes qysh me gjetë një djalë në Kosovë është gati. Bëhet fjalë për aplikacionin dua.com. Shqiptarët, si shumica e të rinjve në botë i përdorin këto aplikacione.

Këtë aplikacion mund ta shkarkoni në App Store dhe Play Store. Falë filtrit të lokacionit dua ju mundëson të kërkoni një partner në Kosovë mirëpo edhe një shqiptar kudo që ju preferoni në botë. Duke përdorur këtë vegël të aplikacionit ju zgjidhni shqiptarët e cilitdo vend që doni t’i takoni. Të Prishtinës, Tiranës, Berlinit apo Londrës.

Image

Kësisoj mund  të kontaktoni me ta, krijoni lidhje apo miqësie. Përveç pjesës për takime, dua do të ketë edhe dy fusha të tjera që janë Help dhe Biz. Platforma dua.com ju mban të informuar për veprimtarinë e vet në rrjetet sociale si Facebook, Instagram dhe Twitter. Më shumë për dua mund të mësoni duke vizituar uebfaqen e kësaj platforme por edhe blogun. Të gjitha këto do i dedikohen një synimi të vetëm, për të sjellë sa më afër shqiptarët, përmes dashurisë, ndihmës dhe biznesit.

Shfrytëzoni mirë të gjitha mundësitë që dua.com i ofron

Si aplikacion për bashkimin e shqiptarëve dua.com përmbanë disa opsione mjaftë interesante. Edhe pse për momentin është në dispozicion vetëm fusha e dashurisë, dua love, në të ardhmen do të jetë e çasshëm edhe dua biz e dua help. Filtri i lokacionit është një nga veçoritë kryesore që ky aplikacion ofron. Përveç që mund t’i shihni përdoruesit që ndodhen afër jush me dua.com ju mund të ‘fluturoni’ edhe në një lokacion tjetër. Këtë mund ta bëni duke zgjedhur tek lokacioni se shqiptarët e cilido qytet. Kështu mund të kërkoni në Paris, New York, Londër apo kudo që të dëshironi, me lehtësi. Për çdo paqartësi e keni edhe udhëzuesin e përdorimit brenda aplikacionit.