Qysh me gjetë një vajzë shqiptare në diasporë?

nga Argjenda Selmani

Për të gjetur një vajzë shqiptare, me të cilën ndoshta do mund edhe të krijoni një lidhje, nuk keni pse të shkoni larg. Ne ju ftojmë të klikoni tek uebfaqia e dua.com, megjithatë në këtë artikull do t’ju tregojmë pas se si mund t’ju ndihmojmë në përgjigjen e pyetjes së mësipërme.

Pra, qysh me gjetë një vajzë shqiptare në diasporë?

Thjeshtë klikoni këtu dhe shkarkoni aplikacionin dua.com. Në vende si Kosova apo edhe Shqipëria, numri i beqarëve është goxha i lartë. Për shembull vetëm në Kosovë, sipas statistikave të fundit ka rreth 112 mijë të rinj janë aktualisht beqarë. Ku 68% e tyre janë vetëm meshkuj.

Ne e dimë mirë, se shumica e meshkujve shqiptarë preferojnë femrat shqiptare. Edhe nëse janë rritur apo kanë emigruar në diasporë dhe më gjerë. Në fakt për këtë gjë ka menduar dua.com duke lancuar një aplikacion që i dedikohet pikërisht realizimit të këtij synimi dhe jo vetëm.

Image

Ky është aplikacioni i parë shqiptar që do merret pikërisht me këtë gjë. Nëpërmjet dua.com do mund të gjeni partneren tuaj ideale.

Falë filtrit unik të kombësisë, nëse shkarkoni aplikacionin dua do mund të gjesh një partnere shqiptare kudo në diasporë dhe më gjerë.

Dua.com ka kohë që ka lancuar platformën e saj në rrjetet sociale si Facebook, Instagram dhe Twitter. Ka edhe websitin e vet, blog dhe shume më tepër. Të gjitha këto do i dedikohen një synimi të vetëm, për të sjellë sa më afër shqiptarët, përmes dashurisë, ndihmës dhe biznesit. Për të mësuar më tepër, ndiqni dua.com në rrjetet e saj sociale, ose vizitoni uebfaqen e dua.com.