Qysh me gjetë nuse?

nga Qysh Me

Nëse një nga proekupimet tua momentalisht është qysh me gjetë nuse, atëherë në kemi një zgjidhje për ty! E gjitha që të duhet është platforma apo aplikacioni i duhur.

Kohët e fundit shqiptarët kudo në botë po e përdorin aplikacionin dua.com për tu njoftuar dhe për tu lidhur me njëri-tjetrin kudo që ata janë. Pëmes këtij aplikacioni po lindin lidhje fejesa dhe martesa. Ju mund ta shkarkoni aplikacionin duke klikuar këtu.

Mirëpo, qysh me gjetë nuse në dua.com?

  • Gjëja e parë që duhet të bësh është ta shkarkoni aplikacionin në telefonin tënd.
  • Pasi ta kesh shkarkuar, krijo një profil me të dhënat tua. Emrin, fotografitë, moshën.
  • Po ashtu ka rëndësi që tek pjesa e bios të përshkruani vetën sa ma mirë. Profilin tuaj të dua.com mund ta lidhni edhe me profilin tuaj në Instagram. 
  • Pasi të keni kompletuar profilin ju mund të shfletoni në dua.com shqiptarët e profileve kudo që ata ndodhen dhe të komunikosh me ta.

Si arrihet match/ përputhja në dua.com?

Duke shfletuar profilet në dua.com ti ke mundësi ti pëlqesh ata që të pëlqejnë, duke bërë  swipe right/lëvizje djathtas apo duke klikuar ikonën e zemrës, ose duke i larguar ata që nuk të pëlqejnë me swipe left/lëvizje majtas ose duke klikuar ikonën e zemrës. Match/përputhja në dua.com arrihet vetëm atëherë kur dy persona e kanë pëlqyer. I kanë bërë like njëri-tjetrit. Atëherë hapet mundësia për të kontaktuar dhe për të biseduar me njëri-tjetrin.

Me dua.com ju mund të gjeni një partner/e kudo në botë

qysh me gjet nuseNjë nga specifikat me unike të dua.com është se përmes këtij aplikacioni ju mund të kërkoni një vajzë apo një djalë kudo në botë. P.sh nëse jeni nga Kosova dhe dëshironi të gjeni një partner në Diasporë, apo e kunderta, kjo është e mundur shumë lehtë.

E gjitha që ju duhet është të përdorni opsionin e ndërrimit të lokacionit / change location.
Atë e gjeni tek filteri.  Ky opsion ju jep mundësinë të zgjdhni përdoruesit e cilitdo qytet, kudo në botë, përdoruesit ee të cilit dëshironi t’i shihni.
Shumë shqiptarë rreth botës po e përdorni këtë opsion për të gjetur partnerin e tyre. Përpos kësaj, dua.com ka edhe shumë specifika të tjera që ju lehtësojnë gjetjen e nje partneri/e. Prandaj mos hezitoni ta përdorni! Deri më tani shumë çifte kanë treguar se janë lidhur me sukses përmes këtij aplikacioni.