Qysh me hap llogari në Microsoft?

nga Argjenda Selmani

1.Në shfletuesin tuaj hapni faqen e Microsoft duke shënuar signup.live.com.

microsoft-1

2.Klikoni në Sign up now.

microsoft-2

3.Shënoni emrin tuaj të plotë, dhe emrin e përdoruesit që dëshironi.

microsoft-3

4.Zgjidhni fjalëkalimin, i cili duhet të përmbaj të paktën 8 karaktere.

microsoft-4

5.Plotësoni të dhënat e tjera dhe klikoni në Create Account.

microsoft-5