Qysh Me hap nje llogari ne TWITTER?

nga Argjenda Selmani

Twitter është një website social apo mikro blogging ku ju mund te dergoni mesazhin tuaj duke shkruar një mesazh të shkurtër me 140 karaktere . Ju mund qaseni me anë të Twitter.com apo ju mund të përdorni edhe telefon apo me kompjuter / laptop dhe SMS. Pra, si mund të krijoj një llogari Twitter? 1. Vizitone www.twitter.com. Klikoni Sign Up per te krijuar nje llogari ne twitter.

2. Mandej ne faqen e regjistrimit mbushni fushat perkatese Emri, Emri i perdoruesit, Passwordi, Email Adresa , dhe mos harroni ti lexoni Terms of Service. Pastaj klikoni ne Create My Account.

3. Duhet edhe ti lexoni teksin ne kuti edhe te klikoni Finish.

4. Kontrolloni email addresen per konfirmim. Klikoni ne linkun Confirm Your Twitter Account

5. Tani hyni ne twitter.com. Dhe mund ta perdorni llogarin tuaj ne twitter. Provoni edhe tweet-in e pare tuajin. si p.sh, “ky eshte mesazhi im i pare”, dhe klikoni ne Tweet.

Kjo eshte pak a shume se si te krijoni nje twitter llogari. Dhe mos harroni te na ndiqni ne ne www.twitter.com/qyshme Shpresoj qe te ju kete ndihmuar, kalofshit nje dite e mire.