Qysh Me Hape iTunes Llogari Pa Nevoje te Kredit Karteles?

nga Argjenda Selmani

1 Instalonni iTunes dhe Hapeni

2 Pasi qe shkoni ne Meny, klikoni ne Store >> Sign in. Dhe ju do te drejtoheni ne iTunes Store.

3 Pastaj klikojme ‘Sign in’ butonin qe gjindet Nalt Majtas ne iTunes. Dhe do te shfaqet dritarja per tu kyqur ne iTunes.

4 Klikojme ne ‘Create New Account’. Do te hapet iTunes faqja kryesore.

5 Klikoni ‘Continue’. Dhe iTunes “terms and conditions” dalin aty.

6 Boneni tik ne “I have read and agree…” mandej shkojme ‘Continue’.

7 Mbushni fushat perkatese te cilat jan ne pyetsorin dhe do te ju sherbejne per te hyre ne llogarin tuaj pastaj ‘Continue’. Ketu do te shfaqet faqja per te bere pagesa.

8 Perfundi payment method, zgjedheni ‘None’ mandej mbushini fushat tejra perkatese dhe klikojme ‘Continue’. Dhe ‘Verify your Account’ faqja shfaqet.

9 Klikoni ne ‘Done’ pastaj shkoni ne email addresen tuaj te cilen e keni plotesuar me lart dhe shikoni a keni ndonje email nga iTunes Store i cili sherbene per te verifikuar identitetin tuaj.

10 Ne Email-in tuaj klikoni ne hyperlinkun ku duhet me verifiku /aktivizu llogarin tuaj. iTunes te thot edhe njehere me shkruajt email adresen dhe fjalekalimin perkates

11 Pasi qe ti plotesoni Email adresen dhe Fjalekalimin. Duhet me ju dale faqja ‘Congratulations’.

12 Shkojome ‘Done’ dhe na dergon ne App Store.

13 Tash mujm me perdore kete Llogari per te shkarkuar aplikacione FALAS ne iTunes per IPOD, IPHONE, IPAD.