Qysh me i aktivizu pakot TiP në IPKO me minutat e reja?

nga Argjenda Selmani

Pakot TiP në IPKO – Me pakot e reja për minuta, SMS, dhe internet në mobil, ju do ta gjeni TiP-in që ju përshtatet më së miri. Brenda pakove TiP, ju mund të zgjedhni mes opsioneve me validitet javor dhe mujor, si dhe opsioneve me më shumë benefite:

TiP Standard përmban:
 • 100 minuta
 • 100 sms
 • 1 GB,

Me validitet 7 ditë për vetëm 2.50 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*1# TiP

Trendy përmban:
 • 100 minuta
 • 150 sms
 • 500 MB,

Me validitet 30 ditë për vetëm 4 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*4# ose aktivizoni Pakot TiP në IPKO.

TiP Aktiv përmban:
 • 100 minuta
 • 150 sms
 • 700 MB,

Me validitet 30 ditë për vetëm 5 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*5#.

TiP Ndryshe përmban:
 • 150 minuta
 • 200 sms
 • 1 GB,

Me validitet 30 ditë për vetëm 7 Euro. Kontrolloni gjendjen duke thirrur *110*7#.

tipi