Qysh me i ditë gjërat që tërheqin meshkujt?

nga Argjenda Selmani

Mënyra se si e thërrisni emrin e tij

Shumë meshkuj theksojnë se zëri i një femre shpesh herë i shpie në çmenduri, kështuqë nuk është fare për t’u habitur kur të përmendni emrin e tij.

Linjat e formuara (strijat)

Kush e dinte se mund të ishte edhe kjo. Por, me të vërtetë strijat konsiderohen si atraktive edhe tëk femrat e plota por edhe tek ato të dobëta, madje edhe nëse ju theksohen shumë, mos u merakosni sepse meshkujve fare nuk iu pengon.

Femra shtatlarta

Nuk është fare e vërtetë se meshkujt nuk pëlqejnë femrat mbi 180 cm, por që ato shtatlarta janë mjaft impresive.

Femra që i duan meshkujt

Kur ju sqaroheni se ai ju pëlqen dhe ju gjithashtu shfaqni pëlqimin e tillë, atëherë marrëveshja arrihet!

Femrat me kapelë policie

Ekziston një tërheqje e mahnitshme që nuk mund ta sqarojnë kur shohin femrat me veshje sportive, veçanërisht me kapelë plicie.

Femra të zgjuara

Nëse mashkulli ju pranon se jeni më e zgjuar se ai, kjo nënkupton se e keni përvetësuar tashmë.