Qysh me i ditë rregullat e suksesit?

nga Argjenda Selmani

Jeta ka baticat dhe zbaticat e saja, secili njeri në botë përballet me problem. Por ka disa gjëra që çdonjëri nga ne duhet t’i ketë parasysh kur vie puna tek suksesi. Pa marrë parasysh nëse je një pastrues, apo shef i një kompanie të madhe, 15 vjeç apo pensioner, grua apo burrë, i martuar apo beqar, rregullat për sukses janë të njejta.

  1. Përmirëso sjelljen tënde
  2. Eksploro mundësitë!
  3. Ushtro mendjen tënde!
  4. Investo në vete!
  5. Rrit shërbimin tënd
  6. Bëhu i pazëvendësueshëm
  7. Mos i ndiq ndjekësit
  8. Trajto konsumatorët mire
  9. Mësoni si të zgjidhni problemet
  10. Ne bëhemi ajo për të cilën mendojmë.