Qysh me i ditë vendet më romantike për pushime?

nga Argjenda Selmani

1.Bruges është një qytet i vogël dhe i qetë që ka bërë të pamundurën të ruajë historinë e tij, duke favorizuar njerëzimin. Shëtisni përmes rrugëve antike të qytetit dhe darkoni nëpër kafenetë në ajër të pastër, duke përjetuar ndjesinë e të qenurit në një kohë tjetër.

toskana-2

2.Toskana është e mbushur me vila dhe qytete historike italiane, i gjithë vendi është një aventurë romantike. Qëndroni në vilat historike, hani ushqimin më të mirë dhe ngisni biçikletën përmes vreshtave më të bukura, për të pirë verën më të mirë. Asgjë në Itali nuk është më romantike se Toskana.

toskana-1

3.Parisi është qyteti i të dashuruarve me ushqimin e mirë, verën dhe atmosferën e tij të mrekullueshme. Darkoni nën dritën e qiririt përballë Kullës Eifel, shëtisni në Champs Elysees dhe shkoni për një piknik në park. Parisi është i kulluar në romancë dhe për shekuj me radhë ka mrekulluar çiftet.

toskana-3

4.Venecia simbolizon romancën dhe dashurinë. Darkoni në restorante luksoze italiane, pranë kanaleve dhe humbisni nëpër rrugicat e shtruara me tulla, ndërsa hasni kudo kisha dhe sheshe italiane. Venecia është një vend që do t’ju bëjë të bini ne dashuri edhe një herë nga e para.

toskana-4