Qysh me i fshi fajllat pa i dërgu në Recycle Bin?

nga Argjenda Selmani

recycle bin Hapi 1: Klikoni me tastin e djathtë të mausit mbi “Recycle Bin”. Hapi 2: Zgjedhni opcionin “Properties”. Siç shihet në foton në vazhdim:

qyshme

Hapi 3: Si në foton në vazhdim, bëjeni “tik”.

qyshmerecycle

Hapi 4: Pastaj klikoni “OK”. Dhe prej tani, fajllat që fshihen nuk do të shkojnë në Recycle Bin.