Qysh Me i Fshi te Gjitha Kontaktet ne MSN Messenger Pernjehere?

nga Argjenda Selmani

Fshirja e kontakteve ne menyre te shpejte nuk eshte e mundur te behet permes MSN mesengjerit-vetem nje nga nje. Mirepo ekziston nje menyre, e cila mund te kryhet vetem permes uebfaqes se Live Hotmail. – Shkoni ne Inbox – Ne anen majt i keni disa butona (Inbox, Junk etj.) ku me poshte gjendet nje buton qe shkruan CONTACTS. – Klikoni ne Contacts dhe zgjedhini kontaktet qe doni ti fshini. – Pasi ta keni bere kete, shtypni DELETE. Keshtu ju i keni fshire kontaktet njekohesisht edhe ne messenger.   //Falenderojme lexuesin Zgjim Brina per kontributin ne kete teme.