Qysh me i fshi të gjitha mesazhet përnjëherë nga hotmail?

nga Argjenda Selmani

Nëse inboxi juaj në hotmail është mbushur me mesazhe, dhe ju nuk keni kohë për ti fshirë ato duke selektuar të gjitha mesazhet në faqen e caktuar, atëherë ekziston një mënyrë tjetër për fshirjen e të gjitha mesazheve, qofshin ato edhe 1 mijë apo 2 mijë brenda pak sekondave.

1376380928

Hapi 1: Siç shihet në fotografinë më poshtë, tek shigjeta e kuqe, klikoni butonin i cili shërben për selektimin e të gjitha mesazheve.

1hotmail

Hapi 2: Pastaj në anën e djathtë të butonit shkruan “35 items selected…” Klikoni në tekstin “Select everything” me ngjyrë blu, siç shihet në fotografinë më lart.

Hapi 3: Siç shihet në fotografinë në vijim, klikoni butonin “Delete”.

2hotmail

Hapi 4: Pasi të klikoni butonin “Delete”, hapet kutia si në fotografinë më poshtë, klikoni në butonin “Empty” dhe brenda pak sekondave çdo email në inboxin tuaj do të fshihet.

3hotmail