Qysh Me i Gjet Theme-t e Fshehura ne Windows 7?

nga Argjenda Selmani

Windows 7 ofron Aero Theme duke bazuar ne lokacionin dhe zonen kohore qe e zgjedhni gjate instalimit te Windowsit. Ketu do te tregojme se si ti gjeni edhe Themet e tjera qe jane te fshehura. http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/08/2Inst.png

Nese zgjedhni lokacionin US, do te keni ne dispozicion disa theme si: Maine, Idaho, Oregon etj.

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/08/1us.png

Qe ti shihni edhe Themet e tjera te fshehura, vendosni ne search box: C:WindowsGlobalizationMCT

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/08/3run.png

Ne folderin MCT do te shini Themet tjera nga Kanada, Australia, Afrika Jugore, dhe Britania e Madhe.

Poashtu mund ti merrni vetem Wallaper:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/08/5wallpaper.png

Ose shkoni te folderi i Themes dhe klikoni dy here per ta vendosur:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/08/6thm.png

Pasi ta keni vendosur, Theme do te mund te shihet te My Themes:

http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2009/08/my.png