Qysh me i largu xixëllimat nga duart?

nga Argjenda Selmani

Xixëllimat shpeshherë është shumë e vështirë të largohen nga duart.

1.Mënyra e parë është shumë e thjeshtë dhe e shpëjtë.

  • Merrni një copë të vogël plastelini, dhe vendoseni në vendet që keni xixëllonja duke e shtypur.
  • Në këtë mënyrë, xixëllonjat do të mbeten në copën e plastelinës.

2.Mënyra e dytë është përmes vajit të kokosit. Fërkoni duart me vaj kokosi, dhe pastroni ato me letër të lagur.