Qysh me i ndalë njoftimet e Gmail që shfaqen në Desktop?

nga Argjenda Selmani

Njoftimet nga Gmail mund të shfaqen në rast se ju pranoni email të ri apo mesazh nga ndonjë kontakt i juaji, edhe nëse nuk jeni të interesuar për to. Edhe pse dinë të ndihmojnë këto njoftime shpesh janë edhe të bezdisshme. Këto mund t’i ndalni me pak klikime. Qysh me i ndalë njoftimet e Gmail që shfaqen në Desktop? Hapi 1: Klikoni në SETTINGS në këndin e djathtë lartë. Ose klikoni në këtë link të ofruar këtu: https://mail.google.com/mail/?shva=1#settings Qysh me i ndalë njoftimet e Gmail që shfaqen në Desktop? 1 Hapi 2: Në tabin GENERAL dhe kërkoni ku shkruan DESKTOP NOTIFICATIONS Qysh me i ndalë njoftimet e Gmail që shfaqen në Desktop? 2 Hapi 3: Klikoni në vendet e duhura për t’i ndalur këto njoftime Qysh me i ndalë njoftimet e Gmail që shfaqen në Desktop? 3 Hapi 4: CHAT NOTIFICATIONS OFF – Do të ndaloj njoftimet e mesazheve që vijnë nga Gmail. Qysh me i ndalë njoftimet e Gmail që shfaqen në Desktop? 4 Hapi 5: MAIL NOTIFICATIONS OFF – Do të ndaloj njoftimet e emailave që vijnë nga Gmail. Qysh me i ndalë njoftimet e Gmail që shfaqen në Desktop? 5