Qysh me i ndryshu ikonat në Windows?

nga Argjenda Selmani

1.Klikoni në Desktop me anën e djathtë të miut.

ikona 1

2.Klikoni në Personalize.

ikona 2

3.Klikoni në Change Desktop Icons.

ikona 3

4.Klikoni një herë mbi ikonën në të cilën dëshironi ta ndryshoni.

ikona 4

5.Kërkoni në ikonat dhe zgjidhni ikonën me të cilën dëshironi ta ndërroni ikonën e vjetër.

ikona 5