Qysh me i pranu kritikat në punë?

nga Argjenda Selmani

Hapi 1: Pranoni se ju nuk jeni perfekt.

Hapi 2: Kontrolloni dyfish punën tuaj.

Hapi 3: Mos e merrni atë personalisht.

Hapi 4: Dëgjoni me kujdes.

Hapi 5: Pyesni veten çfarë mund të mësoni nga kjo kritikë.

Hapi 6: Pajtohuni me një pjesë të kritikës.

Hapi 7: Analizoni dhe vlerësoni atë që keni dëgjuar.

Hapi 8: Mos mbani armiqësi.

Hapi 9: Mos harroni, çdo gjë ndodh për një arsye.

Hapi 10: Pranoni faktin që të tjerët mund të shohin diçka që ju nuk e shihni.