Qysh me i propozu të dashurës martesë?

nga Argjenda Selmani

Ju e keni kuptuar se jeni qe një kohë të gjatë në mardhënie me të dashurën tuaj, dhe se ka ardhur koha që ta qoni edhe një hap më tutje lidhjen tuaj. Gjej një ide romantike për ti propozuar të dashurës suaj dhe ajo të jetë e kënaqur nga kjo.

Burrat shpesh bëjnë përpjekje të pasigurta dhe për këtë pendohen më vonë.  Për të shmangur  një keqardhje të tillë bëni një plan të propozimit në mënyrë që ju të dy ta mbani mend si një pjesë shumë të rëndishme në jetën tauj, dhe sigurisht të mbetet kujtimi ma i bukur.

Disa ide romantike se si t’i propozoni martesë të dashurës suaj:

  • Nuk ka mungesë të mënyrave për ti propozuar të dashurës suaj, por propozimi i martesës duhet të ndihet me zemër.
  • Një ide romantike të tillë si duke planifikuar një darkë në një vend të qetë dhe të ndriquar nga qirinjtë, mund të tingëllojë si e modës së vjetër, por këto punë bëjnë mrekulli për të hapur portën e zemrës së saj.
  • Ju gjithashtu mund të zgjidhni raste të veçanta të tilla si përvjetore apo funksioni i familjes për ti shpallur përkushtimin asaj.
  • Një festë e paharrueshme përcakton tonin për të quar në një nivel tjetër mardhënien tuaj.  Prisni për kohën e duhur për të goditur dhe ofruar unaza e martesës dhe ti kërkoni asaj “do të martohesh me mua?”
  • Ju gjithashtu mund të planifikoni një propozim duke bërë marrëveshje paraprake në restorantin e saj të preferuar.
  • Nëse të dy prej jush jeni adhurues të klubeve, ju mund të kërkoni udhëheqësin e DJ, ose një grup që t’ju ndihmojë duke ju përkushtuar një këngë për propozim.
  • Planifikoni një parti në shtëpi me miq të ngushtë dhe familjen. Shkoni pranë saj dhe të gjithë njëzëri propozoni asaj.

Propozimi i martesës nënkupton se ju jeni me të vërtetë në dashuri dhe të përkushtuar për të kalur pjesën tjetër të jetës tuaj me të. Hapi  ka domethënie të barabartë për të dy ju, dhe se edhe ajo duhet ta ndjejë se je personi i duhur për të kaluar pjesën tjetër të jetës me të.

Image