Qysh me i rigjeneru flokët me vezë?

nga Argjenda Selmani

Maska prej veze ju ndihmon në përmirësimin e flokëve. Nëse keni flokë të dëmtuar nga dielli i nxehtë. Ose me maja të dyfishta kjo është mundësia juaj më e mirë për të ndihmuar flokët tuaj. Përzieni dy vezë të plota me dy lugë ujë. Përdorni në flokë të lagura nëse e keni kokën e palarë do të ishte shumë dhe bëni si masazh për flokët. Lëreni 10 – 15 minuta, lajeni me shampo të butë. Do të ndjeni ndryshime të menjëherëshme tek flokët. Do ju shkëlqejnë më shumë. Këtë maskë duhet ta aplikoni dy herë në javë.