Qysh Me i rregullu floket me Birre?

nga Argjenda Selmani

Per floke te thata te cilat jan dredha dhe duken te qrregullta gjeja me e mire qe mund tju jep atyre nju dukje te perkryer eshte Birra . Per floke shum te lemuara nuk jep shum efekt por efekt te madh jep tek te gjitha llojet tjera te flokve edhe ato te drejta te thyera dhe dredha.

Perdorimi:

pasi ti keni lare floket ashtu te lagura merrni nje birre me mase qe sa me i trash floku aq me shum birre i hedhni pak birre ne duar dhe shtypni floket ne drejtim lart dhe shtyenime fuqi keshtu deri sa ti beni te gjitha floket pastaj merreni tharesen dhe terini me nje frym shum te vogel.

Rezultati:

pasi ti keni terur do shihni qe floket tuaja kan mare edhe nje volum si dhe jan bere dredha

Kujdes:birra te mos jetme afat te skaduar dhe te perdoret me se shumti 2 her ne jave.

banner