Qysh me i rregullu fotografitë online me Web Camera360?

nga Argjenda Selmani

Ekzistojnë aplikacione të shumta online që ofrojnë editimin e fotografive me mundesi nga më të ndryshmet. Camera360 është aplikacion shumë i popullarizuar për telefona mobil me sistem operativ iOS, Android, dhe Windows Phone. Web Camera360 është versioni online i këtij aplikacioni, të cilin mund ta përdorni në kompjuter. web camera360Pasi të keni upload-uar imazhin, në anën e djathtë shfaqet paneli i opcioneve për editim. Web-Camera360 InterfaceMe Web Camera360 mund të shtoni efekte të shumëfishta si dhe të përshtatni kontrastin, mprehtësinë apo nivelet e ekspozimit. Web-Camera360 AdvancedPër ta bërë më të lehtë përdorimin e Web Camera360, mund të përdorni efektet e gatshme që ofron ky aplikacion.