Qysh me i shmangë gabimet gjatë blerjes së rrobave?

nga Argjenda Selmani

Detaje të shumta, aksesorë me rrudha, palë, valëzime, të gjitha këto shtojnë më tepër madhësinë për pamjen tuaj.

  • Mundohuni të zgjedhni veshje me sasi minimale të detajeve dekoruese. Gjëja më e keqe se vijat horizontale në veshje janë vijat e gjera dhe të ndritshme horizontale.
  • Zgjidhni fustan njëngjyrësh, me ndonjë printim të vogël, dhe një rrip i gjerë i zi në bel.
  • Ngjyrat e ndritshme ju bëjnë të dukeni më të plota në një masë shumë më të madhe se sa tonet delikate.
Image