Qysh me i zgjatë qerpikët?

nga Argjenda Selmani

Vetëm me një produkt në kushte shtëpie ju mund të keni qerpikët voluminozë që keni dëshiruar gjithmonë.

Mësoni si të përdorni pudrën e bebes për të zgjatur qerpikët në pak sekonda.

Aplikoni rimelin mbi qerpikët e sipërm.
2. Pas aplikimit të parë, me një furçë rimeli të thatë të lyer me pudër bebeje bjerini sipër qerpikëve.
3. Me mollëzat e gishtave pluhurosni sërisht qerpikët me pak pudër bebeje.
4. Aplikoni një shtresë të dytë rimeli dhe do të shikoni që qerpikët tuaj jo vetëm do të duken më të dendur por gjatë gjithë ditës do të jenë të kthyer.

Image

 

Qysh me i zgjatë qerpikët?

nga Argjenda Selmani

Vetëm me një produkt në kushte shtëpie ju mund të keni qerpikët voluminozë që keni dëshiruar gjithmonë.

Mësoni si të përdorni pudrën e bebes për të zgjatur qerpikët në pak sekonda.

1.Aplikoni rimelin mbi qerpikët e sipërm.
2. Pas aplikimit të parë, me një furçë rimeli të thatë të lyer me pudër bebeje bjerini sipër qerpikëve.
3. Me mollëzat e gishtave pluhurosni sërisht qerpikët me pak pudër bebeje.
4. Aplikoni një shtresë të dytë rimeli dhe do të shikoni që qerpikët tuaj jo vetëm do të duken më të dendur por gjatë gjithë ditës do të jenë të kthyer.

Image

 

Qysh me i zgjatë qerpikët?

nga Argjenda Selmani

Vetëm me një produkt në kushte shtëpie ju mund të keni qerpikët voluminozë që keni dëshiruar gjithmonë.Mësoni si të përdorni pudrën e bebes për të zgjatur qerpikët në pak sekonda.

  1. Aplikoni rimelin mbi qerpikët e sipërm. 2. Pas aplikimit të parë, me një furçë rimeli të thatë të lyer me pudër bebeje bjerini sipër qerpikëve. 3. Me mollëzat e gishtave pluhurosni sërisht qerpikët me pak pudër bebeje. 4. Aplikoni një shtresë të dytë rimeli dhe do të shikoni që qerpikët tuaj jo vetëm do të duken më të dendur por gjatë gjithë ditës do të jenë të kthyer.

Qysh me i zgjatë qerpikët?

nga Argjenda Selmani

Me kalimin e kohës, qerpikët bëhen më tëhollë dhe më të shkurtër falë procesit të humbjes së rigjenerimit.

Ekzistojnë tretman të ndryshëm nëpër dyqane dhe sallonet e bukurisë për të pasur qerpikë më të gjatë, por të njëjtat rezultate mund t’ i arrini falë disa tretmanëve natyrale.

qerpik

1. Konsumoni ushqime që përmbajnë keratinë

Keratina është një nga nutrientet primare që mbajnë flokun e shëndetshëm. Prandaj duhet të hani ushqime të pasura me proteina, si mish pule, peshku, vezë, oriz dhe bishtaja.

humbje-peshe-4

2. Vaji kastori

Falë përbërësve të vajit të kastorit, qerpikët forcohen dhe rriten. Sikurse te vaji i ullirit, e aplikoni para se të shkonin shtrat dhe shpëlani mëngjesin vijues. Mund të merrni edhe një ambalazh të zbrazët të masakrës, ta ruani vajin aty dhe ta aplikoni në qerpikë.

qerpik-2

3. Vaji i ullirit

Kjo është më mirë se gjithçka tjetër për pastrimin e folikulave të qerpikëve, duke eliminuar gjithçka që i kontaminon ata. Kjo stimulon rritjen dhe procesin e rritjes. Përdorni pak pambuk për të aplikuar vajin e aloe verës çdo ditë në qerpikët tuaj para se të shkoni në shtrat.

4. Kamomili

Pasi të keni pastruar fytyrën dhe keni hequr gjithë grimin, hidhni lulet e kamomilit në një enë. Kur të ketë vluar, e lini të ftohet dhe e aplikoni në qerpikë përmes pambukut. Përsëriteni çdo ditë, derisa rezultatet do t’i vëreni brenda muajit.