Qysh me kalu kohën kur udhëtoni në vend të largët?

nga Argjenda Selmani

1.Shkarkoni filma në llaptop, iPad apo iPhone-in tuaj, dhe sigurohuni që të keni kufje me vete.

udhetimi 2

2.Mundohuni që të mësoni gjuhën apo disa fjalë kryesore që ju duhen për komunikim në vendin në të cilin po shkoni.

udhetimi 3

3.Mënyra më e mirë për kalimin e kohës gjatë udhëtimin është të flini.

udhetimi 4

4.Filloni bisedë me dikë në mënyrë që të ju kaloj të dyja anëve koha më shpejtë.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 08: Passengers seated in custom-designed leather chairs try out Virgin America airlines in-flight entertainment system which includes on-demand movies, television, video games,music and onboard chat rooms during the first flights of Virgin America from Los Angeles and New York to its base of operations in San Francisco, California, Wednesday, August 8, 2007. (Photo by Bob Riha/WireImage)

5.Merrni revista të ndryshme me vete që të keni qfarë të lexoni.

udhetimi 1