Qysh Me Konvertu Ni Prezantim te PowerPointit ne Video?

nga Argjenda Selmani

Nese keni krijuarj nje prezantin me PowerPoint, dhe deshironi ta ndani me shoket por ata nuk e kane te instaluar programin PowerPoint, atehere ju mund ta konvertoni kete prezantim ne video, dhe ta dergoni me pas si video.   Hapeni prezantimin, dhe klikoni File

sshot-2010-09-04-[04-34-09]

Zgjedhni opcionin Save & Send

sshot-2010-09-04-[04-35-10]

Te File Types zgjedhni Create Video

sshot-2010-09-04-[04-35-46] sshot-2010-09-04-[12-41-25]

Caktoni lokacionin ku doni ta ruani videon dhe klikoni save sshot-2010-09-04-[15-03-28]

Ne pjesen e poshtme do te shfaqet nje progress bar me ngjyre te gjelber qe tregon kur perfundon ruajtja e videos sshot-2010-09-04-[04-24-44] sshot-2010-09-04-[12-47-18]