Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes “Google Docs”?

nga Argjenda Selmani
Ndiqni hapat e mëposhtme dhe është shumë e thjeshtë e praktike.

1A

Hapi 1: Hyni në llogarinë tuaj të Google dhe shkoni në Google Docs . Në anën e djathtë të sipërme të dritares ka një ikonë dosje për të ngarkuar fotografi të reja. Klikoni mbi të për të vazhduar.

2A

Hapi 2: Ngarkoni një PDF file nga kompjuteri duke shtypur ” Select a file from your computer”  që hap Windows Explorer tuaj në shfletuesin e kompjuterit.

3A

Hapi 3: Shko në llogarinë tuaj Google Drive dhe në listën e dosjeve që ju mund të shihni të shtuar PDF tuaj. Djathtas-klikoni mbi atë, zgjidhni opsionin ‘Open with’ , dhe pastaj zgjidhni ‘Google Docs’.

4A

Hapi 4: Kur fajlli nga Google Drive është hapur me Google Docs, të vazhdojë në ‘File’ menu në këndin e sipërm të majtë të dritares Google Docs.  Zgjidhni opsionin ‘Download as’ dhe atje shkoni me ‘Microsoft Word ( docx )’. Sapo ju klikoni në këtë opsion, shkarkimi i dosjes fillon.