Qysh me konvertu një dokument nga PDF në Word përmes metodës “Adobe Acrobat”?

nga Argjenda Selmani

PDF janë dokumente të përshtatshme dhe lehtësisht të arritshme. Megjithatë, ju mund të dëshironi të ktheni PDF tuaj në një dokument Word kështu që ju mund të realizoni atë. Vetëm mos harroni se ju nuk do të mund ta ktheni ndonjë imazh nga PDF në një dokument Word. Nëse doni të dini se si ta konvertoni PDF tuaj për një dokument Word ndiqni këto hapa të lehtë.

1

Hapi 1: Hape Adobe Acrobat

2

Hapi 2: Klikoni  File

3

Hapi 3: Klikoni Open

4

Hapi 4: Zgjidhni fajllin që doni të konvertoni dhe përsëri klikoni Open

5

Hapi 5: Dy metoda të thjeshta të konvertimit Metoda 1: Duhet klikoni File pastaj Save As.Klikoni drop-down menu e ardhshme Format dhe zgjidhni “Microsoft Word Documents “ dhe ruani “Save”. Metoda 2: Klikoni File pastaj Export. Zgjidhni “Word Dokuments”hap një dritare të re, emërto dhe ruaje Save.

6

Hapi 6: Prisni derisa të përfundoj konvertimi i fajliit

7

Hapi 7: Hapni një Word file të ri. Nëse nuk keni ndërruar lokacion ruajeni me lokacionin e mëparshëm dhe do mbetet si një Pdf. Klikoni dy herë dhe ky fajll do të hapet si dokument Microsoft Word.