Qysh Me Kopju Skedar ne Kompjuter?

nga Flogerta Driza

Keni nevoje te kopjoni skedar ne kompjuterin tuaj nga nje vend ne vendin tjeter? Ndiqni keta hapa dhe ju do te mundeni ta beni ate!

Udhezimet

1.Gjeni skedarin qe deshironi ta kopjoni dhe klikoni mbi te e menyre qe te selektohet.

2.Shtypini tastet CTRL dhe C ne te njejten kohe ne tastieren tuaj ose klikoni mbi te me tastin e djatht te miut dhe pastaj klikoni ne fjalen Copy.

3.Zhvendoseni shigjeten e miut tuaj ne vendin ku ju deshironi ta beni kopjen e skedarit dhe shtypini tastet CTRL dhe V ne te njejten kohe ne tastieren tuaj ose klikoni me tastin e djatht te miut dhe pastaj klikoni ne fjalen Paste. Ju lumte, e keni bere kopjimin e pare!